Regulering af vildt er ikke altid underlagt de internationale retningslinjer, der gælder for Fair Chace og i denne film vises effektiv bekæmpelse af prærieulve, der uanset mening om metode dog dræbes hurtigt og effektivt

Af Redaktionen

Antallet af prærieulve (Coyote) er i nogle nordamerikanske stater og områder steget voldsomt og det har betydet at prærieulvene har slået sig på nye fødeemner end f.eks. kaniner, som hører til prærieulvens traditionelle byttedyr.

Blandt de fødeemer, som er kommet på prærieulvenes menukort, er nyfødte kalve, hvilket har gjort dem alt andet end populære hos de berørte kvægavlere, der kvitterer ved at skrue op for bekæmpelsen.

Hvordan de smukke rovdyr skal holdes nede i antal, er der delte meninger om.

LÆS OGSÅ:

COYOTE SOM TROFÆ

International jagtorganisation har formuleret etiske regler for jagtudøvelse og ved at klikke på linket herunder kan du gå til NETNATUS ONLINE MAGASIN om jagtrejser og læse artikel om Fair Chase.

Night vison og Coyote

Nedenstående film har da modtaget kritik. Ikke kun fordi der i filmen anvendes Night Vision, men også pga efterredigering og brug af mere eller mindre smagfulde effekter.

KLIK og læs også:

VILDSVINEJAGT MED NIGHT VISION 

Ikke desto viser optagelserne en efter alt at dømme effektiv regulering og sikker beskydning af en tilsynladende meget stor bestand af prærieulve.

KLIK HER og se en anden form for jagt på prærieulve, hvor rovdyrene lokkes på skudhold i dagslys ved hjælp af lokketoner 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »