TjZtUwO2qIA

Når det gælder naturoplevelser står sensommerskoven ikke i skyggen af efterårets og alle dets farvestrålende nuancer. Vi bringer her en lille “netop nu” samling af billeder fra et sted, hvor skoven sætter sin egen dagsorden 

Af Redaktionen

For se fleste jægere er september forbundet med andetræk og gåsejagt på høstede marker. Eller kragetræk eller jagt efter ræv på åbne marker for da slet ikke at nævne hundetræning og jagt efter agerhøns.

Med mindre man er hjortejæger og har adgang til jagt i et område med septemberberjagt på hhv. kron-, då- eller sikahjort er det forholdsvist sjældent, man som jæger kommer i skoven i september måned.

Det sker for de fleste først, når efteråret for alvor melder sin ankomst og der indbydes til jagt efter råvildt, sneppe og fasan etc. Og det er faktisk en skam. Septemberskoven er nemlig en stor oplevelse værd.

Summer af liv

Sensommerskoven summer endnu fugle og insektliv og selv om efteråret kan fornemmes i de kolde morgentimer, hersker der der endnu sommerstemning under de lystætte trækroner.

Vi bringer her et lille slide-show, der billede for billede viser, hvordan skoven tog sig ud – en ganske tilfældig søndag først i september måned.

Hvis du vil nyde tilsvarende sensommerbilleder, er det med at komme afsted. Pludselig er det efterår og da kan skovbilledet pludselig se helt anderledes ud.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »