219.000 gange blev Netnatur.dk besøgt i juli måned 2017. Det er flere end i juni, hvor sitet blev besøgt 206.000 gange,  men de rekord mange besøg er der flere forklaringer på lyder det fra redaktionen bag sitet

Af Netnatur

I sommeren 2015 oplevede Netnatur.dk de to mest besøgte sommermåneder nogensinde. Dengang blev både juni og juli besøgt cirka 150.000 gange. I alt ca. 300.000 besøg på kun to måneder.

Sommeren 2017 har dog lagt stor afstand til den gamle sommer-rekord.

I juni måned blev sitet besøgt 206.000 gange. Og i måneden efter – altså i juli 2017 – nåede servertælleren  219.000 besøg. I alt 219.533

Det bestyder at sitet nåede godt 225.000 besøg i de to traditionelle sommermåneder

Brugernes vej til Netnatur.dk kommer fra direkte besøg, via udgivelse af jagtbøger, opslag på sociale medier, søgemaskiner, links fra andre hjemmesider samt udgivelse af nyhedsbreve og ikke mindst servicering af ca. 82.000 aktive Apps. Den samlede strøm af besøg medførte at det det unikke antal brugere på sitet nåede over 80.000 i juli måned. Også dette er rekord i sitets nu snart 16 år lange historie.

Læs også. 50.000 besøg på 7 dage

– Vi kan ikke pege på en enkelt årsag til den voldsomme vækst, og den kolde sommer har næppe haft særlig stor indflydelse. Det viser erfaringer med hhv godt og mindre godt sommervejr.

Såfremt brug af Netnaturs App blev registreret på Netnatur.dk ville det samlede antal besøg på Netnatur.dk være væsentlig højere. Men Netnatur App lever sit eget liv og de brugere, som hver dag anvenderden populære  App bidrager ikke nødvendigvis til sitets besøgstal. Kun hvis der finder en nyhed, som der klikkes på, registreres besøget på sites tæller

Sådan lyder vurderingen fra Netnatur.dk’s redaktion, der især glæder sig over det høje besøgstal i juli, som er en måned med meget lille jagtlig aktivitet.

Læs også: Netnatur.dk på vej mod ny rekord 

– Selv om bukkejagten først slutter den 15. juli, er der mange jægere, som allerede tidligt i sæsonen nedlægger den eller de bukke som de ønsker. Dermed har de i princippet lagt jagtsæsonen bag sig, når vi går ind i de traditionelle sommermåneder.

– I juni og juli vendes blikket mod familie, venner samt praktiske gøremål med hus og have og afvikling af ferie ikke mindst. Men selv om nøglen til våbenskabet er lagt til side i sommerperioden, kan mange finde tid til at holde sig opdateret og læse om jagt og natur og alt det, som rører sig inden for området.

Det viser sommeren 2017 om ikke andet meget tydeligt.

Læs også: Netnatar Apps: Med dig overalt

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »