Netnatur forventer at ramme 170.000 besøg i marts måned og dermed bliver årets første forårsmåned den mest besøgte måned i Netnaturs 16 år lange historie 

Af Netnatur

Selv om marts måned er off season og en af jægernes mindst aktive, er der masser af jæger-trafik på nettet.

Netnatur.dk har d. 29. marts allerede haft over 160.000 besøg i måneden. Det betyder, at sitet efter alt at dømme kan notere sig for over 170.000 besøg, når marts om to dage tjekker ud.

Det byder også, at Netnatur.dk i begyndelsen af april vi gå forbi en halv million besøg, da statistikken allerede nu fortæller, at sitet har haft  466.000 besøg i 2017.

Redaktionen kan ikke pege på én enkelt årsag til, at besøgstallet stiger, selv om udbuddet af jagt- og naturrelateret læsestof på nettet er i kraftigt vækst.

Samlet set kan det blot konstateres, at læserne kvitterer positivt for den redaktionelle kurs og det indhold, som finder frem til sitet.

Flere mulige forklaringer

Samspillet mellem Netnatur og de tilknyttede bøger og apps  er sikkert også en del af forklaringen

P.t. har Netnatur cirka 82.000 aktive apps installeret på mobile enheder. Desuden spiller Netnatur  Facebook en væsentlig rolle i sites formidlings-strategi og det har uden tvivl også bidraget til, at sitet nu går forbi de godt 150.000 besøg pr. måned, som over en periode har virket som en øvre grænse for sitets rækkevidde.

– Vi har stadig årets traditionelt mest besøgte måneder foran os, men om sitet vi gå forbi 200.000 besøg pr. md. er nok tvivlsomt, lyder det fra Netnatur.dks redaktion, som understreger, at antallet af besøg ikke i sig selv er det afgørende. Afgørende er det at fastholde sitets profil som et frit og uafhængig medie.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »