Nikon lancerer ny serie af riffelsigter kaldet Prostaff P3. Det oplyses, at de nye riffelsigter er designet til brug under mere ekstreme forhold

Pressemeddelse af NIKON

PROSTAFF P3 har et optisk system med et zoomområde på 3x og antireflekterende flerlagsbelægning på alle glasoverflader, hvilket giver klare og levende visninger samt optimal lystransmission og maksimal lysstyrke lige fra solopgang til solnedgang.

Den store øjeafstand er konstant i hele zoomområdet, hvilket ikke bare beskytter brugeren mod kraftig rekyl, men også giver skytten mulighed for at opretholde tilstrækkelig kindkontakt ved ændring af forstørrelsen.

PROSTAFF P3-riffelsigterne er bygget over en helt ny 1″ rørkonstruktion, der giver forbedret holdbarhed og et moderne udseende.

På alle modeller er rør, tårndæksler, zoomringe og fokusringe på øjestykkerne fremstillet af aluminium i flykvalitet, og de er konstrueret, så det er nemt at betjene dem både med bare hænder og handsker.

PROSTAFF P3 fås i et stort udvalg af modeller med sigtekors, der inkluderer Nikons BDC og Duplex, og er udstyret med præcise vinkeltårne med tydelige ¼-minuts trin, der både kan ses og høres.

De fjederbelastede højde- og afdriftstårne kan øjeblikkeligt nulstilles til “nul” efter første sigteindstilling for nem reference og justering i marken.

Alle modeller er designet til at være parallaksefri ved 100 meter, med undtagelse af de højtydende 6-18×40 AO-modeller, der er udstyret med justerbare linser til fokusering helt ned fra 50 meter til uendelig.

PROSTAFF P3-sortimentet har mat udvendig finish, og som alle Nikons riffelsigter er PROSTAFF P3 vandtætte, dugfri og stødsikre.

Nikons PROSTAFF P3 riffelsigte-modellerne omfatter:

  • PROSTAFF P3 3-9×40 M NP
  • PROSTAFF P3 3-9×40 M BDC
  • PROSTAFF P3 3-9×50 M NP
  • PROSTAFF P3 3-9×50 M BDC
  • PROSTAFF P3 2-7×32 M BDC
  • PROSTAFF P3 4-12×40 M NP
  • PROSTAFF P3 4-12×40 M BDC
  • PROSTAFF P3 6-18×40 AO M BDC   

PROSTAFF P3 riffelsigte vil være tilgængelig fra forhandlere fra Februar 2019.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »