Den førende distributør inden for jagt og lystfiskeri, Normark Danmark A/S, vil fremover fokusere på lystfiskeri og relaterede kategorier og vil derfor lukke sin jagtafdeling ned

Pressemeddelelse af Normark Denmark A/S

Den førende distributør inden for jagt og lystfiskeri, Normark Danmark A/S, vil fremover fokusere på lystfiskeri og relaterede kategorier og vil derfor lukke sin jagtafdeling ned. Lukningen af jagt aktivitet i Danmark påvirker desværre flere ansatte. 

Efter omfattende analyse har Rapala VMC, der ejer Normark-distributionsselskaberne, ændret sin strategi og vil fremover fokusere på lystfiskekategorien. Det betyder, at kategorien jagt nedlægges i Danmark. 

Lukningen af jagtafdelingen betyder desværre at flere medarbejdere vil blive berørt, da det lokale danske lager, der håndterer jagt, afvikles. 

Salg, marketing og service til lystfiskeri og marine vil fortsætte som før. 

3 personer lokalt vil sikre det danske lystfiskemarked med fortsat god service og adgang til markedets bedste varer. 

– Vores virksomhed i Randers er velfungerende, men som en konsekvens af en ændret strategi i koncernen vil vi fremover fokusere på lystfiskeri og relaterede kategorier, siger Morten Fredriksen, direktør for Normark Denmark AS. 

For vores kunder inden for lystfiskeri og marine vil dette ikke være nogen væsentlig ændring, da kontaktpersoner og servicepersoner fortsætter i Normark. Normark fortsætter sin nye investering i markedsføring af lystfiskeri i tæt samarbejde med sine nordiske kolleger. 

Lukningen af jagt aktiviteterne påbegynder i dette foråret og forventes afsluttet i tredje kvartal 2021 

Om Normark og Rapala-koncernen Normark Denmark A/S er en ledende distributør af sportsfiskeri og udelivs produkter. Vi arbejder med flere af verdens mest kendte varemærker inden for disse segment for eksempel; Rapala, Storm, Sufix, VMC, 13 Fishing, Plano, Black Moose, Beretta, Sako/Tikka, Norma, Gamo, med flere. Rapala VMC er en ledende producent og distributør af woblere, spinnere, liner og kroge. Koncernen distribuerer egne samt andres produkter gennem egne distributører i USA og Canada, Europa, Japan og Sydamerika. 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »