Bukken er skudt – men hvad nu? Skal den monteres? Og hvad koster det egentlig? Ny APP fra First Class Trophy hjælper med hurtig svar

 
 
Nu er den første APP tilgængelig for jægerne, hvor du kan få øjeblikkelig svar på priser. Og den er ganske gratis. 
 
Det er det danske konservatorfirma First Class Trophy, der står bag udviklingen af denne APP, som kan bruges både som on-line værktøj og downloades på Google Play og Apple Store (Apple Store er dog først aktiv i løbet af et par dage). 
 
Pt. er APP’en tilgængelig på både engelsk og dansk sprog. Og den fungerer både på computer, laptop og på mobil. 
 
APP’en indeholder priser på alle de gængse vildtarter og diverse typer montering som skuldermontering, fuldmontering, skal-montering og tæppemontering (rugmount).
 
Den er meget nem at bruge og prisen på den eftersete montering fremgår i løbet af få sekunder. Desuden kan man aktivere en funktion, således at tilbuddet modtages som e-mail.
 
Endvidere kan man, hvis man synes at det er OK, med det samme bestille en ordrebekræftelse således at ordreprocessen kan foregå hurtigt og 100% on-line. 
 
 
 

Hvis man ønsker et pristilbud, der inkluderer afhentning og levering (ALL INCLUSIVE løsning) kan man også aktivere dette ønske.   

APP’en vil løbende blive opdateret – f.eks. med “tips” til korrekt feltbehandling og letforståelig instruktion på hvordan man tager skind af til diverse monteringstyper.   

Så her er der virkelig tale om et tidsbesparende, handy og relevant værktøj, der hjælper jægeren med lynhurtig information på mobilen, når man lige står og har nedlagt sit vildt.   

APP’en har også en smart funktion, således man med et par klik kan dele den med sine venner.   

Gå til APP

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »