Freddy Wulff udgiver bogen Vilde eventyr, som udover at indeholde en række spændende beretninger også er en bog om en verden, som på mange måder er ved at forsvinde

Pressemeddelse forlaget Gad. Foto: Freddy Wulff

”Jeg har altid været drevet af nysgerrighed: Hvad er der på den anden side af det bjerg eller for enden af den flod? Eller hvad sker der i det land?”

Sådan skriver jæger, journalist og fotograf Freddy Wulff i forordet til denne bog, der samler en række af hans vildeste eventyr.

Bogen markerer 50-året for hans første rejseartikel i Ugens Rapport.

Freddy Wulff har brugt det meste af sit liv på at rejse rundt i verden fra det ene vilde eventyr til det andet.

I denne bog fortæller han om nogle af de vildeste: jagten på den mystiske Vu quang-okse i Vietnam, tiden som guldgraver i New Zealand, hans tid med hovedjægerne på Borneo, forsøget på at overleve som Robinson Crusoe på en øde ø i Stillehavet, tiden som cowboy på verdens største ranch i Australien, og rejsen til Laos for at finde sandheden om den gådefulde Stenkrukkeslette.

Det er også en bog om en verden, som på mange måder er ved at forsvinde i takt med at naturen forsvinder. Men eventyret er stadig derude. Man skal bare lede lidt grundigere.

Freddy Wulff:

Vilde eventyr

224 sider

Forlagets pris: 299,95 kr.

Udk. d. 30. maj 2022

Freddy Wulff, født 1945, er eventyrer, jæger, journalist og fotograf. Han er opvokset i Dronningborg ved Randers, men har tilbragt hovedparten af sit liv som bl.a. minearbejder, professionel jæger og eventyrer rundt om i verden. Forfatter til bestsellerne Professionel jæger (2011) og Vild jagt (2013).

Bogen Vilde eventyr vil senere blive anmeldt af Netnaturs Peter Thisted.

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »