Flemming Christensen studerede Alletiders Top 10 og erfarede, at han på trofævæggen havde to dåhjorte, der var store nok til at indtage pladser på listen

Af Redaktionen

Danske jægerhjem gemmer på en lang række store jagttrofæer. Dem vil vi gerne have frem i lyset og derfor er Top 10 Alletiders opstået.

Den digitale bog viser – art for art og land for land – de største trofæer nedlagt af danske jægere.

Bogen blev startet op i samarbejde med nu afdøde trofæopmåler Gleen Heegard, og det er mange af hans opmålinger, der ligger til grund for opstarten. Men bemærk venligst. Alle opmålte trofæer store nok til listen kan optages uanset hvem, der står bag den officielle opmåling.

En af de jægere der har valgt at større initiativet er Flemming Christensen, som har erfaret, af han faktisk havde to danske dåhjorte store nok til listen.

Har du et trofæ stort nok til Top 10 Alletiders kan infoformationer sendes til info@netnatur.dk

Flemming Christensen (th) og den danske skytte, der organiserede jagten på den flotte dåhjort. Dåhjortenes pointsum er placeret i TOP 10, som ses herunder …
KLIK på firkantet for at se udgivelse i stort format. Afsnittet med dåhjorte vises efter den lange oversigt over nedlagt bukke – præsenteret ikke bare land for land, men også region for region. 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »