Skal Danmarks Jægerforbund vælge ny formand? Ny formandskandidat har kastet handsken

Af Redaktionen (OPDATERET kl 8.37) 

Danmarks største jagtorganisation skal måske have ny formand.

I hvertfald forlyder det, at en kandidat har meldt sig ind i kampen om at blive formand for de mange jægere, der er medlem af Danmarks Jægerforbund. 

Modkandidaten til den siddende formand Claus Lind Christensen har endnu ikke præsenteret sig for offentligheden, men i følge Netnaturs oplysninger er der tale om en kandidat fra det det sydlige Jylland. 

Formanden for Jægerforbund vælges af et repræsentantskab, da man ikke har direkte valg til formandsposten i forbundet. 

Valgsystemet menes at afholde kandidater fra at opstille, da det er vanskeligt at føre en effektiv valgkamp. 

I den sidste ende har det mindre betydning hvad medlemmerne mener. Hvis ikke et formandsemne falder i god jord hos repræsentantskabet, har denne ikke mange chancer for at blive valgt. 

Det har dog efter alt at dømme ikke kunne afholde en kandidat fra at kaste handsken og udfordre den siddende formand, som næppe har tænkt sig at trække sig fra posten frivilligt.

FREDDY WULFF UNDERSØGER RYGTERNE: TRÆKKER DJ-FORMAND SIG FRA POSTEN?

OPDATERING kl. 8.37

Den nye formandskandidat hedder Jesper Lindgaard og i en kommentar på sin Facebookside, skriver han nedenstående:

“Så er det officielt. Jeg har meldt mit kandidatur og stiller op til formandsposten til Danmarks Jægerforbund. I weekenden går jeg i luften med en ny Facebook-side. Hjælp gerne og spred det fantastiske budskab. Tak til alle mine støtter, der skubbet til mig, for at melde mit kandidatur. 

Lige nu er jeg på til Tranum skydeterræn. Hjælper Jægerkorpset med uddanne de fantastiske knægte, der har meldt sig som stationsspecialisterne til Grønland”

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »