“Europa Rundt – med jagtriffel og kamera” er titlen på jagtbog fra Michael Sand, som forlaget hævder henvender sig til alle jægere uanset alder, erfaring og jagtbudget

Af Netnaturshop.dk

Europa rundt – med jagtriffel og kamera er en inspirerende samling jagtoplevelser. Alle rigt illustreret og ledsaget af faktuelle oplysninger om jagten og de vildtarter, der jages.

Alle bogens artikler har det fællestræk, at de er oplevet, fortalt og illustreret af forfatteren Michael Sand, der også er bogens fotograf, layouter og udgiver.

Gennem tiden har Michael Sand stået bag mere end 20 illustrerede bøger om jagt og natur og hans tekster og billeder kan jævnligt opleves i nogle af Europas største jagtmagasiner.

Forfatteren er desuden indehaver og grundlægger af Netnatur.dk, som siden 2001 har været Danmarks mest besøgte online magasin for jægere og andre naturbrugere.

Europa rundt – med jagtriffel og kamera er en samling af forskellige udgivelser, der alle har det https://www.netnatur.dk/ny-jagtbog-fra-michael-sand/fællestræk, at de er oplevet i Europa. To artikler med jagt med hagl på flyvende storvildt er der også blevet plads til i bogen, der kan købes i landets jagtbutikker, hos boghandlerne eller på netnaturshop.dk

I bogen Europa rundt – med jagtriffel og kamera har Michael Sand samlet nogle af hans bedste udgivelser, som har det fællestræk, at de er vidt forskellige og alle er oplevet i Europa.

I bogen kan der kun læses en artikel om jagt på kronhjort og tilsvarende en om jagt på vildsvin etc. Denne prioritering har givet plads til at beskrive jagten på langt flere forskellige vildtarter.

Europa rundt – med jagtriffel og kamera er en bog for alle jægere, da bæredygtig jagt på stort set hele kontinentet er mere velorganiseret og nærværende end nogensinde tidligere.

Sidetallet er 256 og prisen opgjort til 299,-

Bogen kan købes i din jagtbutik, hos din boghandler eller på netnaturshop.dk

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »