Flemming Christensen har fået en råbuk, som han har nedlagt i Polen, optaget på den danske Top 10 Alletiders

Af Redaktionen

Det er ikke hver dag, at den polske TOP 10 liste over råbukke nedlagt i Polen bliver opdateret al den stund, at der allerede er placeret 10 stærke bukke på listen i bogen TOP 10 Alletiders. (se herunder)

Flemming Christensens polske råbuk har dog netop indtaget en af de øverste pladser på den polske bukkeliste i bogen, som indeholder en oversigt over nogle af de danske jægeres allestørste jagttrofæer fra arter som råbuk, kronhjort, dåvildt, sikavildt, muflon, vildsvin og ræv.

Listen er naturligvis ikke komplet, hvilket man kan læse mere om i den digitale bog, der som nævnt kan tilgås nederst i denne oversigt.

Flemming Christensens bukkeopsats fra Polen er målt op af en autoriseret dansk CIC-trofæopmåler og resultatet kan ses i bogen herunder, hvor den samlede pointsum er markeret med fed under afsnittet om de 10 største polske bukke, som redaktionen er informeret om.

HAR DU nedlagt en stærk råbuk, hjort eller ræv i f.eks Polen, Sverige eller Danmark så send meget gerne foto + dokumentation for trofæets CIC-pointsum til:

info@netnatur.dk

Bemærk at TOP 10 Alletiders indeholder regionalle oversigter med de 10 største råbukke nedlagt i f.eks. Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland samt på Fyn og Sjælland.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »