“Det er intet mindre end en katastrofe”, udtaler Christian L. Clausen, formand for Jagtforbundet Danmark i dag til redaktionen

Af Netnatur Rokokoredaktion

Når det varslede burkaforbud træder i kraft, vil det ramme de danske jægere på fuld styrke.

– Så er det slut med sløring under bukkejagten, kommer det opgivende fra formanden for jægerne, som fortsætter:

– Og landet kommer bogstaveligt til at drukne i hærgende krageflokke, ænder, duer og grovædende gæs, når jægerne ikke længere må sløre sig. Og buejægerne – det tør jeg næsten ikke at tænke på …, siger den fortvivlede formand, som afslutningsvist tilføjer, at han er glad for, at han ikke har investeret i en planlagt toupé, for så havde det jo været “penge ud af vinduet” …

Ved en hurtig rundspørge hos landets politimestre om, hvorledes man agter at håndhæve den nye lov, løfter politiets talsmand N. Ævenyttig sløret for, at politiet allerede nu på landsplan er ved at indhente tilbud på et større parti waders, almindelige gummistøvler samt lommeudgaver af “STOP – POLITI” skilte.

– Vi skal jo være godt rustede fra starten, når vi sådan skal ud i terrænet og checke for tilslørede jægere, oplyser han til redaktionen.

– Jægerne er jo klart den befolkninggruppe som er mest tilslørede i jagtsæsonen, så her er virkelig noget at hente for statskassen, siger N. Ævenyttig, som afslutningsvist kan berette, at der også bliver indkøbt et større parti hurtige og lavbundede speedbåde, så strandjægerne, som jo ofte har elefanthuer, ikke går ram forbi.


Netnatur Rokoko redaktionen gør opmærksom på, at enhver sammenligning med nulevende eller afdøde personer er helt tilfældigt. Desuden er redaktionen uden enhver form for jordforbindelse.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »