“Rødderne skal slåes i Danmark – men derefter venter hurtigt udlandet. Salget er webbaseret, og vil primært foregå igennem webshoppen”, forlyder det i pressemeddelse fra initiativtagerne bag et nyt jagttøjsbrand …

Af Northern Hunting,  1. september 2015

Udviklingen i jagtbranchen er på mange områder gået i stå, hvilket er den altoverskyggende bevæggrund for mændene bag det for nyligt opstartede jagttøjsbrand, Northern Hunting. Branchen trænger til et frisk pust, og det vil vi sætte alle sejl for at bidrage med.

Konceptet gik i luften i slutningen af August, og har tårnhøje ambitioner. Rødderne skal slåes i Danmark – men derefter venter hurtigt udlandet. Salget er webbaseret, og vil primært foregå igennem webshoppen northernhunting.com

Jagttøjsbranchen består af få, men meget store brands, som sætter dagsordnen. Vi mener, at dette begrænser udviklingen – der er brug for diversitet, specielt med de muligheder et så hurtigt voksende marked medfører. Intet er galt i traditionel tankegang og rutiner, men der bør tilsvarende være plads til udvikling og lyst til at gøre ting på nye måder.

Modeindustrien buldrer derudaf. Pasformer udvikles og nye eksperimenterende linjer forsøges, alt imens jagttøjsbranchen har gjort rigtig mange ting på den samme måde gennem årtier. Northern Hunting er ikke en modebutik! Det er jagten, vi brænder og er her for, men hvorfor ikke lave jagttøj, der lige er dét smartere og mere nutidigt, end hvad man typisk ser i markedet? Dette er identiteten bag vores produkter.

Vi vil imødekomme jægerne med nye visionære ideer omkring jagttøjsdesign og agter at præsentere smallere pasform, som både gør tøjet mere befriende og i den grad stilfuldt. Karaktertræk inspireret af naturens organiske bevægelser, funktionalitet og kvalitet kendetegner produkterne. Vi ønsker at skabe den bedste brugeroplevelse, gennem exceptionelle produkter og ved at gøre vejen fra råstof til færdigprodukt kortere, for at give kunderne markedets bedste sammenhæng mellem kvalitet og pris.

Online handel har længe eksisteret i jagttøjsbranchen, dette er ikke banebrydende, det nye og interessante er, at Northern Hunting selv fører websalget. Kortest mulig vej fra råstof til slutbruger. Med fri fragt og retur politik, samt 5-årig produktgaranti, vil vi fjerne risiko ved nethandel bedst muligt, og gøre online handel troværdigt og nemt!

For ikke at undvære værdien af kundekontakt, og følelsen af at røre ved tøjet som køber, har vi lavet et koncept der hedder Hunters Call. Konceptet gør det muligt at få produkterne fra webshoppen i hænderne før køb. Ved forsamlinger på minimum 15 jægere, ideelt før eller efter en jagt, kommer vi ud til kunderne og fremviser produkterne. Northern Hunting kan kontaktes på 71 99 20 60, og konceptet koster absolut intet.

At være med til at starte en radikal udvikling af en branche tager tid, og kræver mest af alt en kæmpe opbakning fra jer! Vi håber I deler samme syn på situationen i jagttøjsbranchen, og har lyst til at deltage aktivt i projektet, enten som køber, eller ved at formidle brandet, for at skabe kendskab hertil.

KLIK og se udvalg fra NORTHERN HUNTING

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »