Rokoko News: Den seneste tids omfattende chikane af en schweisshundefører i Sverige, har fået de danske politikere op af stolen – dette kunne jo også ske i Danmark

Af Netnatur Rokoko-redaktion

Danmark har i lighed med Sverige også ulve, omend ikke helt så mange endnu.

Men sandsynligheden for, at en ulv en dag ligger påkørt og hårdt såret på en landevej er til gengæld et realistisk scenarie. Med den svenske hetz mod en hundefører i frisk erindring, har ingen lyst til, at dette skal gentages i Danmark, hvor holdninger til ulven også i den grad deler vandene.

Justitsministeriet har derfor taget de indledende skridt til dannelse af et helt nyt task-force, som skal rykke ud ved påkørsler af ulve.

Justitsministeren understreger dog vigtigheden af, at korpsets personer skal forblive helt anonyme.

I vore dage kan man naturligvis ikke færdes iført en bøddelhætte på landevejene, så vi har – med inspiration fra USA – udtænkt et mere moderne outfit med sort dress og spejl-solbriller.

Det vil endvidere være således, at køretøjerne (Hummer) til korpset også vil være helt anonyme og nummerpladerne vil ikke kunne spores.

For at der ikke skal være nogen sammenblanding med vore udmærkede schweisshundefolk i øvrigt, så har jeg, i al beskedenhed navngivet de nye eftersøgningsfolk “Terminators”, afslutter en travl justitsminister, som reaktionen fangede ved en rasteplads på Midtsjælland.

Afslutningsvist nævnte ministeren, at korpset også vil kunne indsættes ved grænsen i Sønderjylland, nu da grænsekontrollen jo har udløst en hel del ekstra asylansøgere.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »