Swarovski Optik præsenterer verdensnyhed med automatisk identifikation af dyr samt dokumentering og deling

Af SWAROVSKI OPTIK 

Stay Curious SWAROVSKI OPTIK er stolte over at præsentere verdens første optiske enhed til identifikation af dyr 

SWAROVSKI OPTIKs seneste innovation er en smart én af slagsen: Med den nye dG (digital guide) kan den tyrolske familievirksomhed med stolthed præsentere en ægte verdensnyhed.

Det er den allerførste teleoptikenhed med lang rækkevidde, der giver dig mulighed for at kombinere den visuelle oplevelse med automatisk identifikation af dyr samt dokumentering og deling.

Når den bruges sammen med den intuitive dG-app, er dG-enheden med indbygget kamera den ideelle ledsager for alle, der gerne vil have mere at vide om naturen. Fra den 1. april 2020 kan dG købes hos udvalgte forhandlere og online på swarovskioptik.com. 

“Det, der gør naturen så fascinerende, er detaljerne. Den spændende nye dG-enhed byder ikke blot på unikke oplevelser, men hjælper dig også med at identificere de fugle og pattedyr, du ser. Den digital guide gør det nemt at dele dine observationer med andre naturelskere, hvilket sikrer, at flere og flere mennesker inspireres af den smukke verden omkring os. Vi ønsker at motivere alle til at komme udendørs og udforske naturen i al dens mangfoldighed. Det genopretter forbindelsen mellem mennesket og dets omverden, så vi virkelig lærer at respektere og sætte pris på den,” udtaler Carina Schiestl-Swarovski, formand for direktionen hos SWAROVSKI OPTIK. 

Takket være 8x forstørrelse gør dG det lettere at identificere fugle og dyr over større afstande. Med et tryk på en knap overføres dine observationer til dG Mammals- eller Merlin Bird-appen, hvor de identificeres automatisk. Din smartphone fortæller dig omgående, hvilket dyr du har set. 

Optik af høj kvalitet garanterer fantastiske øjeblikke. Med et tryk på en knap giver det integrerede kamera med høj opløsning (13 MP) dig mulighed for at fotografere og gemme dine observationer. dG-enheden er særdeles brugervenlig, og alle nøglefunktionerne kan betjenes via en enkelt knap. 

 

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »