Leopardjagt er langt fra garantijagt, men under dansk jagtmesse i Odense oplyste den profesionelle jæger Werner Rogl fra firmaet Otjiruze Safaris Namibia om leopardjagt med 90% succes 

Af Netnatur. Foto: Otjiruze Safaris Namibia. Annonce.

Leopardjagt er langt fra garantijagt. Det er ikke ualmindeligt, at jagtgæster rejser to eller flere gange før det lykkedes dem at nedlægge en fuldvoksen leopard.

Werner Rogl fra Namibia, der sammen med sine to brødre driver tre jagtfarme samlet under firmanavnet Otjiruze Safaris Namibia, er dog sikker på sin sit setup

Derfor tilbyder han sine jagtgæster en meget fordelagtig returjagt, hvis de mod forventning ikke nedlægger en leopard under jagtopholder, der typiske afvikles over 9-10 dage.

Foto: Otjiruze Safaris Namibia

– 9 ud af ti jægere har hos os succes med deres leopardjagt, oplyser Werner Rogl i video herover, som er optaget under Jagt og Outdoor messen i Odense 2022, hvor han sammen med sin kone præsenterede firmaet

En safarivirksomhed som udover jagt på leopard har specialiseret sig i jagt på en lang række forskellige vildtarter fra Kudu og Oryx til Eland og Backface Impala etc.

I alt råder Otjiruze Safaris Namibia over jagt på mere end 30 forskellige arter – fordelt ud over tre jagtfarme og et jagtområde på omkring 200.000 td. land.

 

– Namibia er i jagtmiljøet kendt for relativ tæt bestand af leopard, og under messe i Danmark. Det  fortalte den profesionelle jæger Werner Rogl, som desuden oplyste at man typisk går efter nedlæggelse af leoparder på omkring 65-75 kilo under en leopardjagt i Namibia.

KLIK på video-her over

Læs flere opdateringer om Namibia

– Jagt på leopard kontroleres af myndighederne, der udsteder et antal licenser til jagt og eksport hvert år. 100 licenser anvendes til jagt på offentlige arealer, mens 150 tilladelser udstedes til private jordbesiddere.

Det forklarer Werner Rogl, som herover desuden oplyser, at de hos Otjiruze Safaris hvert år modtager tre, fire licenser, som giver firmaet ret til at organisere trofæjagt med eksport-tilladelser til de jægere, der nedlægger leopard.

Kort om Namibia

Areal: 825.418 Km2
Befolkning: Anslået 2.171.000
Befolkningstæthed 2,6/km2
Hovedstad: Winhoek
Største Nationalpark: Etosha National Park

Læs mere om antilopejagt og leopardjagt Otjiruze Safaris Namibia

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »