Flodsvinet er verdens største gnaver og i “Jagtbogen – Vildsvinet” kommer vi tæt på den sydamerikanske kapivar, som kan veje det samme som en fuldvoksen rottweiler

Af Netnaturshop.dk

Spekulativ, ophøjet og måske ligefrem en smule arrogant.

Det er nogle af de ord, som forfatteren sætter på det sydamerikanske flodsvin, der er verdens største gnaver.

Flodsvinet lever, som navnet, antyder i nær tilknytning til vand og selv om den op til 60-70 kilo tunge kapivar kan virke kluntet på land, er den en sand mester i det våde element.

Kapivaren er forsynet med svømmehud mellem tæerne og dens levevis har visse ligheder med Afrikas flodhest. En stor del af tiden opholder den sig i vand, men på sø- og flodbredderne finder den en væsentlig del af sine føde.

Derfor er det i tilknytning til ofte tilgroede sumpområder, at man under jagt skal forsøge at overraske et flodsvin, som regnes som en delikatesse.

Beretningen fortsætter i
Jagtbogen-Vildsvinet, som kan købes på Netnaturshop

Hvad indeholder Jagtbogen – Vildsvinet

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.

I bogen kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.

De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Bogen indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Bogen kan købes hos Netnaturshop.dk

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »