Drømmer du om bolig eller jagtejendom tæt på skov, mark og vand  kan du med fordel holde øje med de naturskønne ejendomme, der udbydes til salg på Netnaturs JAGTMARKED

Af NETNATUR

Er du på jagt efter ejendom med mulighed for jagt og måske fiskeri kan du med fordel holde øje med Netnatur.dks JAGTMARKED.

Jagtmarkedet er en køb og salg platform og en slags “Grøn avis” for jægere og andre naturbrugere, hvor alt der på en eller anden måde er knyttet til jagt og andre former for outdoorliv kan udbydes til salg.

Det gælder også ejendomme og herunder ses tilfældigt unddrag fra de seneste placerede ejendomme, som er udbudt til salg på Netnatur JAGTMARKED

Moderniseret beboelse på 210 kvm i 2 plan samt altan, hvor udsigten udover Mariager Fjord rigtig kan nydes. Robuste udbygninger med fyrrum, hestebokse, gårdbutik, garage/værksted og maskinhus. Syd for ejendommen ligger der 16 ha skov med kuperet terræn – mest med bøg
Der er rigtig gode jagtmuligheder på ejendommen.

Smukt beliggende naturejendom vest for Vejle ved Gadbjerg omgivet af 26 ha kuperet skov, græsmarker, klarvandede søer og kildevæld. Renoveret og stemningsfuld bolig og gode udhuse. her er indflytningsklart.Rigtig god jagt på alle vildtarter.

Smukt beliggende naturejendom syd for Brædstrup med 21 ha jord udlagt i græsmarker, skov og skovskrænter.
Rigtig god jagt på rådyr og fasan, hare ræv og duer. Krondyr strejfer over arealet.

Ikke kun jagtejendomme til salg

Det er ikke jagtejendomme med tilhørende beboelse, som der sættes på jagtmarkedet. Af og til ses også skov og frijord, der udbydes til salg.

Se uddrag af tilfældigt udvalgte eksempler her.

Skønt stykke frijord på 11 ha med blandet skov og varieret natur ved Bjerringbro. Består af blandet skov med både nål og løv af varierende alder – med både velplejede områder samt områder med krat. Mulighed for skovning af ca. 300 rm hvert 3. år, og der kan laves store mængder brænde. Terrænet er varieret med flere lysninger, og her er kildevæld, vandløb, små søer og en stor sø med mulighed for andetræk.Vildtvenlige arealer med gode jagtmuligheder. Den ene bygning er indrettet med fint renoverede opholdsarealer på 61 kvm.

 24,8 ha skov med en rigtig god driftsøkonomi. 16 ha med højproduktiv nobilis indbringer 100.000 kr/år dertil kommer værdi af jagt, klippegrønt af nordmannsgran og skovdrift.Her er 9 ha strandeng syd for Ho klitplantage med 2 ha fyrreskov i plantagen og 7 ha eng ud mod Skallingen.

Frijord og alle kan købe. Her er en fin jagt på råvildt, kronvildt og snepper i skoven og under de rigtige vejrforhold kan der være et forrygende krikande-, brunnakke- og gåsetræk ved fjorden. Mulighed for at kombinere badeliv, surfning og fiskeri efter stor pighvar, multer, havbars og makreller i havet ud for Skallingen. Har du sommerhus i området, vil købet af denne parcel kunne udvide dine aktiviteter omkring dine besøg i Blåvand.

KLIK her og se flere ejendomme på Jagmarked/ejendom

FØLG NETNATUR.DK PÅ FACEBOOK
Gå ind på Netnatur’s facebook side, tryk på knappen “Følger” og marker punktet “Se først”.
Så sikrer du dig, at du får alle nyheder.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...