Wildlife Partners er navnet på et amerikansk projekt, der har sat sig for at gøre avl med eksotiske dyrearter til et forretningsområde, som skal tjene både investor og verdens dyreliv

Af Redaktionen

Wildlife Partners primære mission er at etablere bevarelse gennem en kapitalistisk forretningsmodel. Ideen er, at man tjener penge samtidig med, at man er med til at opbygge bestande af eksotiske dyr. Ikke kun i Texas, men også andre steder i verden.

Det kan man læse i den promovering, der i øjeblikket udføres for at tiltrække investorer, der gerne vil have et fornuftigt afkast af deres penge samtidig med at de bidrager til et projekt, der har til formål at skabe nye bestande af arter som f.eks. Bongo, Markhor, bøfler og afrikanske antiloper.

Jagt på ikke hjemmehørende arter

Ideen med Wildlife Partners er ikke helt ukendt og er f.eks. drivkraften bag den sydafrikanske naturbevarelse, hvor man via et privat initiativ har formået at løfte dyrelivet takket være indtægterne fra avl og jagtturisme.

I Texas er det allerede muligt at nedlægge en lang række ikke-hjemmehørende arter, som man normalt skal rejse jorden rundt for at opleve. Wildlife Partners vil givetvis skubbe til denne udvikling, så endnu flere farm-ejere vælger at satse på opdræt af eksotiske dyr.

Wildlife Partners ejer to avlsstationer.  Den ene er placeret i Mountain Home, Texas og den anden i Pettus, Texas. De to ejendomme er hjemsted for mere end 50 eksotiske arter.

Herunder ses Chris Harrison, en af af personerne bag Wildlife Partners, der præsenterer sit projekt

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »