Pernille Weiss glæder sig over, at EU-Kommissionen imødekommer kritik og fjerner vigtig afsnit om jagt og fiskeri i forhold til særlig følsom natur

Af Redaktionen

Pernille Weiss, som er Det Konservative Folkepartis stemme i Europa Parlamentet, glæder sig over, at jægere og lystfiskere alligevel ikke fornægtes adgang til sårbar natur.

Det oplyser hun på sin Facebookside, hvor hun også udtaler:

– Det kan betale sig at brokke sig.

I opslaget, der ses herunder, retter hun tillige en tak til alle dem, som har været med til at gøre politikere og myndigheder opmærksomme på, at jægere og lystfiskere naturligvis har en plads i fremtidens naturbeskyttelse.

LÆS også:

PERNILLE WEISS SENDER VARSLINGSSKUD MOD JAGTKRITISKE EU-PLANER

ff

Pernille Weiss har tidligere kaldt jægere og lystfiskere for de allerbedste naturbeskyttere og har tilkendegivet sin anerkendelse af deres rolle i naturbeskyttelsen.

I sit opslag på Facebook herover hævder hun, at de mange stemmer, der taler til fordel for jægernes og lystfiskernes positive rolle i naturen, er blevet hørt af EU-Kommissionen .

Konservative Pernille Weiss er dog ikke den eneste danske politiker, som er opmærksomme på jægere og lystfiskere og den stemme som de repræsenterer i det offentlige rum.

Læs også:

METTE GJERSKOV MANER TIL RO I JAGTMILJØET

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »