Kig på billedet. Vil du skyde? Hvis ja – placér dit skud og deltag i konkurrence. Hvis dit svar er nej, kan du også være med i lodtrækningen om en valgfri skydestok fra Netnaturshop.dk

Af Redaktionen

Bukken er rolig, og hele bredsiden er vendt direkte mod jægeren. Alt er lige efter bukkejagtens abc.

Men under jagt er de chancer man får ikke altid lige efter bogen. Måske står bukken lidt mere vinklet end man havde forestilet sig, da man tog hjemmefra.

Og så melder dilemmaet sig. Skal man skyde eller skal men håbe på, at bukken på et tidspunkt drejer hele siden til og poserer som skydebanens gennemhullede bukkeskive?

Vi vil gerne vide hvad du vil gøre …

Forestil dig derfor, at det er en nu eller aldrig situation. Der kommer ikke en bedre chance.

Derfor skal du “kun” tage stilling til om du vil skyde eller vælge at lade situationen passere – selv om det betyder, at du aldrig ser bukken igen.

Alle der deltager er med i en konkurrence om en skydestok og vil uanset placering af skud deltage i lodtrækningen. Også selv om man væger ikke ikke at skyde.

BEMÆRK: Artikelserien er ikke en opfordring til chanceskydning. Tværtimod. Håbet er, at de udvalgte situationer kan gøre dig endnu bedre til at vurdere situationen, når den optræder.

Dog er det ikke en konkurrence om vurdering af bukkens alder og arveanlæg … Alle bukke skal derfor betragtes som absolut jagtbare.

Vilkårene for at deltage i konkurrencen

Man starter med at se på billedet herunder. Bukken esser og er ikke opmærksom på jægeren. Vi går ud fra, at den lige har taget et skridt fremad og derfor sandsynligvis vil forholde sig rolig i det øjeblik det tager for dig at placere trådkorset, klemme pegefingeren og sende skuddet afsted.

Som det kan ses, er trådkorset endnu ikke placeret på bukken. Det er nemlig op til dig … Hvor vil du sætte trådkorset og dermed placere skuddet, hvis du altså beslutter dig for at udnytte situationen.

For at illustrere hvordan man deltager i konkurrencen har vi bedt en erfaren bukkejægere vurdere situationen.

Denne fandt at 5y og 8x var det perfekte skud for ham i situationen. (se herunder)

Illustreret valgte en erfaren jæger at placere af sit skud se som illustreret herover. (5y og 8x)

Andre kan vælge anderledes og alligevel placere en øjeblikkelig dræbende kugle. Når alt kommer til alt vil det ofte afhænge af erfaring, præferencer og valg af kaliber og ammunition. Der er ikke nogen endegyldig facitliste.

Deltag

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, er det nu din tur.

Se på bukken herunder. Vi antager, at bukken står stille og er helt rolig og der er sikkert kuglefang. Vi antager også du er ærlig overfor dig selv … Derfor lyder spørgsmålet:

Er vinklen for skarp? Eller vil du vælge at skyde? Og i givet fald, hvor vil du sætte krydset? Hvor meget vil du sænke den vandrette linje (y) og hvor meget vil du flytte den lodrette (x)?

Artikelserien indeholder syv artikler og blandt alle indsendte svar trækkes der lod om en valgfri skydestok.

Præmie-mulighederne kan ses via linket her og gaven er sponsoreret af Netnaturshop.dk

Svaret sendes til info@netnatur.dk og vinderen og dennes svar + evt. begrundelse herfor – offenliggøres via Netnaturs nyhedsbrev. Er du ikke allerede tilmeldt, kan dette gøres herunder.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »