Fyns Politi oplyser at en poltitjenestemand – i forbindelse med aktionen på Tåsinge – er blevet ramt i overarmen af et skud. Gerningsmand sigtes nu for drabsforsøg

Af Fyns Politi

Fyns Politi oplyser, at den aktion som man iværksatte på Tåsinge tidligere i dag (d. 30. juli 2019 red.) er afsluttet. I forbindelse med aktionen er gerningsmanden blevet hårdt såret og på vej til OUH. De pårørende er underrettet.

Som det er vane i sådanne situationer overtager Den Uafhængige Politianklagemyndighed efterforskningen og Fyns Politi kan derfor ikke oplyse ydereligere i sagens anledning.  

Fyns Politi oplyser yderligere at en poltitjenestemand – i forbindelse med aktionen – er blevet ramt i overarmen af et skud. Kollegaens pårørende er underrettet og han behandles på OUH. Han har det efter omstændighederne godt.

Baggrund 

Kl 13.13 modtog Fyns Politi en anmeldelse om at en person i en ejendom nær Bjerreby på Tåsinge havde afgivet trusler med et våben og senere skud mod en anden person og herefter forskanset sig i sit hus. Flere patruljer blev herefter sendt til adressen.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.
 

Status efter politiaktionen på Tåsinge i går (31.7.2019 red.) 

Fyns Politi kan oplyse, at sigtede, der blev anholdt ved politiaktionen den 30. juli 2019 på Tåsinge i går, fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg i dag kl 14.00.

Der er tale om en 53-årig mand, der fremstilles in absentia, og sigtes for med skud at have forsøgt at dræbe en politibetjent. Retsmødet forventes afholdt for lukkede døre.
  
Den sigtede kan af lægelige årsager ikke deltage i retsmødet. 

Fyns Politi kan oplyse, at den polititjenestemand, som blev ramt af skud i armen i forbindelse med aktionen, er blevet opereret for sine skader i armen her til formiddag og stadig er indlagt.

Fyns Politi har ikke yderligere til sagen. 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »