En fem-årig pige jagtes af en prærieulv.  Scenen blev optaget på video, som kan ses her

Video: Inside Edition

En fem år gammel amerikansk pige lidt uden for Chicago fik sig en voldsom forskrækkelse, da en en prærieulv pludselig gjorde udfald mod hende da hun legede i sin have. 

Coyote, som er den engelske betegnelse for prærieulv, anvendes ofte som et skældsord for en fej person uden mandsmod. 

Og noget kan tyde på, at udtrykket ikke er opstået ud af ingenting, for da pigen opdager, hvad der foregår bag hendes ryg, sætter hun i et skrig, der får prærieulven til at vende omkring og forsvinde ud af haven. 

Forældrene til den lille pige oplyser over for Insider Edition, at de aldrig tidligere har set prærieulve i deres del af byen. Derfor troede de heller ikke rigtig på deres datter, da hun fortalte, at hun var blevet angrebet. 

Først da de afspillede det videokamera, der overvåger deres indkørsel og have, kunne de med egne øjne se, hvad der var sket. 

KLIK og læs også: Ulv truer 11-årig dreng

Prærieulv

Et videoklip, der viser en fem årig pige, som forfølges af en prærieulv, som efterfølgende gør udfald mod pigen, har skabt debat i USA, for hvad havde prærieulven egentlig af intentioner med sin adfærd? KLIK og læs mere om ROVDYRANGREB

Hvorvidt prærieulven havde til hensigt at skade pigen er der delte meninger om. I sær da prærieulve i lighed med de danske ræve har indtaget storbyerne, hvor de optræder mere og mere tillidsfuldt eller frygtløst over for mennekser. 

Men fordi prærieulve i byerne optræder uden “naturlig” respekt er det ikke ensbetydende med, at de har til hensigt at angribe f.eks. børn, lyder det fra flere der her udtalt sig i debatten. 

Hvad prærieulven i filmklippet herunder havde til hensigt, er også åbent for fortolkning.   

 

KLIK og læs også:
Prærieulve dræbte Canadisk sangerinde

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »