Pro Ferrum kan ikke betragtes som klassisk våbenolie. Det er et unikt og biologisk nedbrydeligt våbenplejemiddel, der fortrænger rust, gammelt olie, krudtrester, syrede fingeraftryk og … vand

Af Netnatur.dk

Pro Ferrum er et revolutionerende våbenplejeprodukt, som fortrænger  vand, hvilket gør det til sin første af sin slags.

Det betyder, at der ikke samler sig vand ved f.eks. sigteskinner. Noget som typisk kan føre til rustanløb.

Pro Ferrum er ikke kun kendetegnet ved at fordrive vand: Det efterlader også en beskyttende coating, som gør overfladen vand- og smudsafvisende.

Pro Ferrum rengør desuden effektivt for krudtrester og fingeraftryk og smører samtidig som andre olier, så man opnår smidige låsegange.

Pro Ferrum er den første våbenpleje af sin slags, der er biologisk nedbrydelig. 

Derudover er Pro Ferrum Dermatologisk testet af Dermatest®, og dermed erklæret for sikkert at anvende.

Pro Ferrum indeholder flere egenskaber til våbenpleje i én og samme beholder, hvilket gør våbenpleje meget nemmere. Det er bl.a. det eneste våbenplejeprodukt som fortrænger vand. (Se præsentationsvideo herunder). 

 

Pro Ferrum markedsføres og distribueres af Morehouse, som har haft nogle af Danmarks førende bøssemagere til at teste det tyske – og på det danske marked – helt nye plejemiddel. 

Herunder kan læses hvad de oplyser om produktet.

Tim Warner, ejer af Game & Gun

”Pro Ferrum er alle andre kvalitets våbenolier vi har anvendt, langt overlegent.
Det er både på smøre og coating egenskaber som er vedvarende selv ved høje temperaturer, men Pro Ferrum er også den eneste olie der kan fordrive fugt/vand og efterlade en beskyttende coating.

At Pro Ferrum også er dermatologisk testet og biologisk nedbrydeligt, er klart et plus for både miljø og arbejdsmiljø. Begge dele er vigtigt for os.”

Per Langvad, Bøssemager, PL Guns

”Pro Ferrum er et virkelig effektivt rense og smøremiddel, enkelt at dosere, “opløser” (fordriver red.) vand og beskytter derfor effektivt mod rustanløb.
At det også er hudvenligt og biologisk nedbrydeligt, gør det bare endnu lettere at anbefale.”

 

Kan købes hos de danske jagtforretninger

… og kan desuden bestilles ved at KLIKKE HER 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »