Nikon lancerer PROSTAFF P7 10×30 – en let, vandtæt og robust håndkikkert med et ultrabredt udsyn, der gør den velegnet til alt fra pyrch og rejser til dagligdags eventyr

NIKON lancerer PROSTAFF P7 10×30
– som dermed indgår i den populære PROSTAFF P7-serie, som spænder over 10×42, 10×30, 8×30 og 8×42

Annonceartikel af Netnatur 

Ekstraordinær klarhed og naturlige farver. Nikon søsætter PROSTAFF P7 10×30 – en oplagt kikkert til alt fra pyrch og fugleturer til rejser og dagligdags eventyr. 

Kikkertens linser og prismer er baseret på miljøvenlige og højreflekterende prismebelægninger baseret på flere lag.  
Uanset hvor du anvender den lette og robuste kikkert, giver kikkertens gummiarmering et fast greb. Armereingen i gummi beskytter desuden PROSTAFF P7 mod stød, slag og fald.

PROSTAFF P7 8×30-kikkerten har et ekstremt bredt synsfelt på 62,6°, mens PROSTAFF P7 10×42-kikkerten har et endnu bredere synsfelt på 62,9°.

Kikkerten fra Nikon er vandtæt ned til en meter i op til 10 minutter og et dugfrit design giver klart udsyn – uanset regn og tåge. 

Et bredt synsfelt gør det desuden nemt at afsøge terrænet og følge motiver, som f.eks. fugle,  der bevæger sig hurtigt eller uforudsigeligt.

Alle PROSTAFF P7-modeller har en lang øjeafstand (15 mm eller mere). Det gør kikkerten velegnet for brillebærere … og gummi-øjekopper, der kan forskydes og drejes med flere klik (multi-klik), gør det nemt at indstille den korrekte position til øjnene.

En olie- og vandafvisende belægning på frontlinsen og øjestykkerne gør det nemt at tørre væske, fingeraftryk og snavs af, så du altid har det bedste udsyn.

Med dioptrijusteringen på højre kikkertrør kan du kalibrere fokus for synsforskellen mellem øjnene.  Når man har indstillet dioptrien, kan justeringen låses for dermed at undgå utilsigtet justeringer.

Det bløde etui beskytter din kikkert, når den ikke er i brug. Øjestykkedækslet kan fastgøres permanent til halsremmen, så man ikke taber eller mister dækslet.  Objektivdækslerne kan også fastgøres til remmen, når det er nødvendigt.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »