Red-flanked duiker er en af Afrikas mindste antiloper og vejer sjældent mere end 14 kilo 

Af Redaktionen

Red-flanked duiker er sin størrelse på sjældent over 14 kilo taget i betragtning et stort trofæ blandt alverdens trofæjægere og trofæsamlere.

Arten jages i det vestlige og centrale Afrika og er territoriale ligesom f.eks. dansk råvildt. 

Red-flanked duiker er kønsmodne inden de er blevet et år. 

Red-flanked duiker Red-flanked duiker – her monteret af dansk konservator – lever i det vestlige og centrale Afrika.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »