Den danske regering har nu taget en 180 grader ko-vending i forhold til at tillade bebyggelse tættere end 300 meter fra vore kyster …

Af Rokoko Redaktionen

Den Danske Naturfredningsforening har længe protesteret højlydt mod regeringens planer om at tillade byggeri inden for den nugældende fredningszone langs vore kyster.

Nu forlyder det fra fra Miljøministeriet, at man har besluttet at efterkomme protesterne og dermed beholde de nugældende afstande – til gengæld barsler regeringen med helt andre planer.

– Vi udvider i stedet Danmarks areal, lyder det fra Venstres politiske ordfører, som har svært ved at skjule sin begejstring.

– Vi banker pæle ned i havbunden og laver platforme med vandfast krydsfinér. På denne måde kan vi udvide Danmarks areal med mindst 20 procent. Ud over at vi får flere byggegrunde i vandet, bliver Danmark også større. Og måske kan vi på den måde få mere vægt i EU, lyder det med begejstring fra Miljøministeriets departementchef Preben Gysseglad, som fortsætter:

– Vi har i høj grad skelet til Italien, som jo for flere hundrede år siden helt har revolutioneret dette område.

Miljøministeren udtaler i en tilsendt pressemeddelelse, at “nu har vi så også efterkommet kravene fra de grønne organisationer”.

– Vi tillader således ikke byggeri tættere på vore kyster, men flytter det i stedet 10 meter UD fra kysterne. Det er der ingen, der har protesteret over endnu, slutter en oplagt miljøminister, som nu mener munden er lukket på Den Danske Naturfredningsforenings præsident Sue R.E. Larsen.

Netnaturs Rokoko-redaktion gør opmærksom på, at enhver sammenligning med autentiske personer og navne er helt tilfældige og i øvrigt er redaktionen blottet for enhver tænkelig jordforbindelse.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »