Personer på mountainbikes i naturen overrasker og skræmmer ofte vildtet helt unødigt. Det skal der dæmmes op for, mener Vildtforvaltningsrådet

Af Netnatur Rokoko-redaktion

Efter hvad Rokoko-redaktionen erfarer, er Vildtforvaltningsrådet nu er i tæt dialog med Miljøministeriet, for at få lavet en radikal lovændring på området.

Mountainbikerne skal synliggøres og høres i god tid af vildtet, så det ikke skræmmes unødigt. Et lovkrav om, at de skal cykle med klaphatte, ville helt sikkert afhjælpe problemet, udtaler en repræsentant for Rådet og fortsætter:

Og hvis nogle af mountainbikerne gerne vil ud af biker-miljøet, så bør de også kunne omfattes af politiets biker-program.

Danmarks Naturfredningsforening (DN) og DOF bakker op om initiativet, men mener dog, at forslaget så også skal omfatte de danske jægere. DJ er ikke helt afvisende over for forlaget, men “så bør klaphattene i givet fald tillades i en grøn camouflage farve”, udtaler DJ’s talsmand.

Netnaturs rokoko-redaktion gør opmærksom på, at alle rokoko-nyheder er det pure opspind og tillige totalt blottet for enhver form for jordforbindelse.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »