Som jæger og generelt naturmenneske er man ofte ude af hjemmet og gerne i længere tid ad gangen. Det betyder, at hjemmet tit står tomt. Læs her, hvad du kan gøre for at undgå indbrud, både når du er ude, og når du er hjemme

Af Verisure Annonce

Når man er ude i naturen, vil man gerne have ro i hovedet og slippe alle bekymringer og tankemylder. Mange har dog svært ved at slippe tanken om risikoen for at få besøg af ubudne gæster derhjemme, mens man er ude. Det er der heldigvis råd for, så du kan tage afsted med ro i sindet.

Verisure tilbyder alarmer til alle typer privatboliger og tilpasser dem særskilt til dine behov og ønsker. Verisures alarmer døgnovervåges af professionelle alarmoperatører på deres politigodkendte vagtcentral, så dit hjem er sikret døgnet rundt, både når du er ude og hjemme.

Skulle alarmen blive aktiveret, sendes der straks et signal til vagtcentralen, som ved hjælp af sensorsignaler og billedmateriale verificerer indbruddet, sender en vagt og alarmerer politiet. Med en privatalarm er der altså nogen, der kan reagere med det samme, selvom du selv er langt væk hjemmefra.

Du styrer nemt alarmen via app. Det er f.eks. smart, hvis du glemmer at slå alarmen til, når du går. Så kan du gøre det via telefonen, når du kommer i tanke om det ude i skoven.

Hos Verisure kan du også få alarmer med både indendørs og udendørs videoovervågning. Med videoovervågning kan du altid se, hvad der foregår i hjemmet og uden for på din grund, når du ikke er hjemme.

Videomaterialet er 100 % privat, så det er kun dig selv, der har adgang til det. Kun i tilfælde af at alarmen går i forbindelse med indbrud eller brand, kan Verisure tilgå dine kameraer, så de kan bruge videomaterialet til verificering.

 

Verisure alarm

Verisure er Europas største alarmudbyder med mange års erfaring i ryggen. De udvikler selv deres produkter og tilpasser dem specifikt til efterspørgslen på det danske marked.

Besøg verisure.dk, hvor du hurtigt og nemt kan beregne, hvad et alarmsystem til dit hjem vil koste.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »