Hvordan foretrækker danske jægere at nedlægge råvildt med hagl? I en mindre Netnatur.dk-undersøgelse forsøgte vi at komme de danske erfaringer nærmere. Resultatet kan ses herunder

Af Redaktionen 3. nov. 2018

En meget stor del af de danske jægere har erfaringer med råvildtjagt med hagl. Enten selvoplevede erfaringer eller erfaringer, der er blevet overleveret af andre jægere.

Den 30.10. 2016 rejste vi derfor fire spørgsmål, som kan ses herunder inkl. fordeling af de svar, vi modtog i den syv dage lange undersøgelses-periode (30.10. – 6. 11.)

Læs mere:

Undersøgelse: Råvildtjagt med hagl

Jagt med hagl er en af Danmarks mest populære jagtformer. Men hvordan foretrækker danskerne egentlig at beskyde råvildt med hagl. Det forsøgte vi af afkode i en mindre undersøgelse gennemført på Netnatur.dk

Som altid skal det understreges, at der ikke er tale om en videnskabelig gennemført undersøgelse baseret på f.eks. tilfældigt udvalgte jægere. Kun jægere, der er aktive på nettet og som samtidig ønsker at give deres erfaringer videre, indgår i sagens natur i den lille undersøgelse.

Det var der 1.132 som gerne ville. Vel at mærke uden udsigt til præmier eller anden form for belønning for deltagelsen.

Vi takker alle for indsatsen.

SurveyMonkey-analyse - Export

SurveyMonkey-analyse - ExportSurveyMonkey-analyse - ExportSurveyMonkey-analyse - Export

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »