Er det mange år siden du sidst har haft en kikkert, vil du i følge Kikkert-shoppen.dk blive positivt overrasket over den udvikling, der er sket gennem årene

Af Kikkertshoppen. dk Annonce

Sommeren er over os og sommerferien står lige for døren for de fleste.

Efter en vinter, som nok for de fleste har føltes længere end den plejer, kan det være godt med noget inspiration til aktiviteter i det fri.

Det danske land byder heldigvis på storslået natur, og vi har kort til skove og have uanset hvor i landet du befinder dig.

Det kan derfor virke oplagt med en tur på stranden på en varm sommerdag. Vil du gerne have mere ud af din tur på stranden end blot en badetur, kunne det være optimalt med en kikkert ved hånden.

Det giver dig gode muligheder for at udforske fuglelivet, skibe i det fjerne mm. Med en kikkert ved hånden kan en tur i skoven også være attraktiv på en varm sommerdag, da der er dejlig skygge og godt dyreliv.

Uanset hvor i naturen din tur går hen, er en kikkert et godt stykke redskab at have ved hånden.

Er det mange år siden du sidst har haft en kikkert, vil du blive positivt overrasket over den udvikling der er sket gennem årene.

OUTDOOR EXPLORY ED 10X42 hører til blandt Kikkert-shoppens bestsellers
og kikkerten kan se ved at klikke på linket HER

 

Mange har nok stiftet bekendtskab med en stor og lidt klodset kikkert i barndommen, men sådan er det ikke længere.

I dag er der kikkerter i mange størrelser som kan dække forskellige behov. Der findes også børnekikkerter så hele familien kan tage på tur i det fri med kikkerter sammen. 

HAWKE ENDURANCE ED 10X50: Håndkikkert med skarpe ED glaslinser, fantastisk billedgengivelse og randskarphed og perfekt skumringskikkert med fasekorrigerede linser.
KILDE: KIKKERT-SHOPPEN.DK

Du finder et stort udvalg af kikkerter hos Kikkert-Shoppen.dk, som samtidig kan rådgive dig til det helt rigtige valg af kikkert. Det er derfor et godt sted at finde din nye kikkert.

Hvordan vælger du den rigtige kikkert?

Det kan måske virke som lidt af en jungle at skulle finde den rigtige kikkert, så vi vil gerne give dig et par gode råd som du kan tage med dig i din søgen på den perfekte kikkert som kan matche dine behov og ønsker.

Det første du skal klarlægge, er hvilken objektivdiameter og forstørrelse der passer til dine behov.

Skal du typisk bruge din kikkert i skumringstiden er en stor frontlinsediameter at foretrække. Skal du derimod bruge din kikkert på storbyferie er en fix lille lommekikkert med en mindre frontlinsediameter god at have med sig.

Frontlinsediameteren er det tal der står bagerst, når du ser på en kikkert. Står der for eksempel 8×42 betyder det at kikkerten forstørrer 8 gange og har en frontlinsediameter på 42mm.

Det næste du skal finde ud af, er hvilken forstørrelse kikkerten skal have.

Skal du bruge kikkerten til allround brug anbefales ofte 8 gange forstørrelse, men er du interesseret i at komme tættere på fugle og dyreliv, kan du med fordel gå op i en 10 gange forstørrelse.

Skal du bruge kikkerten på en båd, må du sjældent gå højere end 7 gange forstørrelse, i det kikkerten bliver alt for livlig når båden vipper.

Derudover kan du kigge på hvilke glas der er i kikkerten

ED-glas er det ypperste inden for kikkertglas, derunder findes HD-glas. Der kan være mange andre faktorer som spiller en rolle i hvilken kikkert der passer til dig og dine behov.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken kikkert du skal vælge, er vores bedste råd at række ud til en ekspert på området.

Her kan Kikkert-Shoppen.dk naturligvis hjælpe med rådgivning og hjælp til det helt rigtige valg af kikkert.

Læs mere på KIKKERT-SHOPPEN.DK

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »