Jagtbogen – Sikahjorten beretter om sælsom skyggejagt i Irlands maleriske Wicklow bjerge, hvor man finder en af kontinentets tætteste bestande af sikavildt

Af Netnaturshop.dk

Min første morgen i det irske højland blev en sjaskvåd oplevelse. Regnen silede ned, og selv om jeg vidste, jeg kiggede i retning af vidstrakte, lyngklædte bakker, var udsigten udvasket. Jeg kunne intet se, og min horisont var reduceret til en række sitkagraner blot 60-70 meter fra det lille skjul, jeg var krøbet ind i.

– Heldigt at jeg kan sidde i skjul, tænkte jeg og glædede mig over, at jeg trods alt havde en slags tag over hovedet. Men regnen tog til og fandt vej gennem alle revner og sprækker. Snart var alt fugtigt og klamt.

Selv mit kamera, der havde fået regnfrakke på, begyndte at dugge, og det var på alle måder en blandet fornøjelse at stirre ud i regnen, der blev ved time efter time.

Selv om jagtens spænding kan bære en gennem næsten hvad som helst, var jeg alligevel glad, da jeg hørte en firehjulstrækker slide sig gennem de opkørte, mudrede skovveje, der førte op til mit skjul. Tørt tøj og et solidt irsk morgenmåltid ventede.

 

 

Jagtbogen-Sikahjorten 

Jagtbogen – Sikahjorten
kan bestilles her: 

JAGTBOGEN – SIKAHJORTEN indeholder

Dåvildt i Danmark

Andejagt i Danmark

Brocket deer Argentina

Gåsejagt i Danmark

Bukkejagt i Tyskland

Småvildtjagt i Danmark

Bukkejagt i Polen

Agerhøns i Danmark

Vildmarksjagt i Afrika

Sneppejagt i Danmark

Tahr i New Zealand

Andejagt i Danmark

Fasaner i England

Danmarks fem store 

Bogen indgår desuden i en helt ny bogpakke:
De fire store, som kan bestilles HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »