Eftersøgning af hjortevildt har jægernes store interesse og her bringes de tre meste læste artikler om emnet schweiss – lige nu

Af Redaktionen

Før eller siden får de fleste jægere brug for en schweishund. Det gælder hvad enten man er til riffeljagt, buejagt eller hagljagt.

RÅVILDT MED HAGL: OGSÅ “FORBISKUD” SKAL EFTERSØGES

På Netnatur.dk er der stor interesse for emnet schweiss og eftersøgning af hjortevildt. Både når det gælder artikler hvordan man udefra et etisk og lovmæssigt udgangspunkt skal forholde sig den dag det påskudte vildt er ramt med et uheldigt skud eller mistanke om samme. 

Men eftersøgning og efterfølgende affangning af skadet vildt er ikke kun et anliggende for jægerne. Det er også et anliggende for trafikanter. 

Udviklingen i hjortevildt har hen over de seneste årtier været eksplosiv og det fører til sammenstød og en lang række trafik-eftersøgninger for de danske hundeførere, som er registreret i schweissregistret.

De danske schweisshundefører hører til blandt hverdagens helte og både jægere og hundefører og det påkørte og anskudte vildt ikke mindst er deres indsats evigt taknemmelig. 

Deres indsat er ulønnet og det er derfor næppe overraskende, at interessen for at læse om deres arbejde og arbejdsvilkår er stor. 

Herunder bringes de tre mest læste artikler om emnet schweiss – lige nu

Hvem tilhører dødfundet vildt?

 

Udnyttes schweisshundeførerne ved eftersøgning af påkørt vildt?

 

Hvordan bliver man schweisshundefører?

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 189)

 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »