Døgnet rundt og uden løn rykker Per Clausen ud med sin hund for at finde frem til nødstedte dyr, lyder det bl.a. i nominering af Per Clausen som Årets Dyreven …

Af Redaktionen

“I Danmark er der cirka 190 Schweisshundeførere, der yder et kæmpejob. Per Clausen er en af dem, som løser allerflest opgaver for Dyrenes Vagtcentral. Døgnet rundt og uden løn rykker han ud med sin hund for at finde frem til nødstedte dyr, som enten er blevet påkørt eller som sidder fast uden chance for at komme fri.”

Sådan lyder det i Dyrenes Beskyttelses nominering af schweisshundeføreren, der sammem med otte andre kandidater er indstillet til prisen Årets Dyreven.

Blandt de øvrige nominerede er blandt andre også at finde Per Clausen fra Enhedslisten, som nomineres for sin store indsats for landbrugsdyrene i sit virke i Folketinget.

Ønsker man at stemme på Per Clausen, skal man altså holde tungen lige i munden og sætte sit kryds ved den Clausen, som man mener bedst fortjener prisen Årets Dyreven.

Om hundeføreren Per Clausen kan man yderlige læse som begrundelse for nominereingen, at han “arbejder dag og nat med at eftersøge såret hjortevildt, ræve og grævlinger.”

Nomineringen deles i følgende tre kategorier. Heltedåd, Hvedagens Helte og Meningsdannere.
“Per Clausen(hundeføreren red.) er indstillet til Årets Heltedåd for sit store frivillige arbejde udført med den dybeste respekt for naturen og vildtet. Han står altid klar til at hjælpe 1812 på sin helt unikke måde.”

Om Årets Dyreven

Hvert år i november kårer Dyrenes Beskyttelse Årets Dyreven.

Årets Dyreven kåres på baggrund af kandidater indstillet af befolkningen. Man kan indstille i tre forskellige kategorier. Ud af de tre kategorivindere udnævnes den endelige Årets Dyreven 2015.

Marco2

LÆS MERE HER: ÅRETS DYREVEN

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »