Nyhed i Netnaturshop.dk: Velkendt dansk brand for jagttøj forhandles nu af Netnaturshop.dk, der starter lanceringen med en stribe helt nye produkter fra Seeland

Pressemeddelelse af Netnaturshop.dk

Netnaturshop.dk er blevet forhandler af Seeland – et jagttøjsbrand, der næppe behøver yderlig præsentation.

I jagtkredse er navnet Seeland allerede velkendt og mange jægere har ét eller flere af Seelands produkter i klædeskabet.

Det kan være et par jagtbukser, en jakke eller en skjorte etc.

Selv om Seeland er mest kendt for design og produktion af jagttøj, tilbyder de dog også tasker, rygsække samt geværfoderaler og geværremme etc. Firmaet har endda skydestok og tilbehør til bukkeopsatser i programmet.

– Der er ingen tvivl om, at Seelands brede udbud passer rigtig godt til en stor del af vores brugere, lyder det fra Robin Grønborg Sand, der er daglig leder af Netnaturshop.dk. En onlineshop, som satser på livsstilsprodukter til alle, der sætter pris på det gode liv. Herunder de mange gode oplevelser i naturen og under jagten.

Seeland spænder vidt i programmet rettet mod både mænd, kvinder og børn, der har fællespassionen jagt, men brandet er ikke mindst kendt for det brede udvalg målrettet jagt med riffel.

– Vores egen oplevelse med de nye produkter fra Seeland, som vi i den seneste tid har anvendt, stemmer ganske godt overens med de mange tilbagemeldinger, som vi har modtaget fra de dele af vores netværk, der allerede anvender produkterne, forklarer Robin Grønborg Sand.

– Især fremhæves tøjets gode balance mellem pris og kvalitet igen og igen: Der er tale om moderne og funktionel jagtbeklædning, der er designet til de udfordringer, som jagttøj skal kunne håndtere – f.eks. i forhold til vind, regn og kropsvarme, lyder det.

Shoppens daglige leder understreger desuden, at selv om jagttøjet er designet af jægere til jægere er flere skjorter, bukser, veste og jakker i programmet også anvendelige som fritidstøj.

Seeland har gemmen årerne satser på funktionelt og prisvenligt jagttøj i god kvalitet og sæson for sæson udvides det bredte program af skræddersyet jagttøj til både mænd, kvinder og børn. Seeland forhandles nu i Netnaturshop.dk og det bredde jagt- og fritidsprogram kan ses HER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »