Vildtkamera: Greentel.dk tilbyder simkort med 5.000 MMS billeder pr. måned helt uden langvarig binding

Af Greentel.dk

Vildkameraer, som sender billeder direkte til telefonen, når der registreres bevægelser foran opstillede og bevægelsesfølsomme vildtkameraer bliver mere og mere almindelige. Ja flere vil nok hævde, at de ligefrem bliver mere og mere nødvendige. Ikke mindst set i lyset af den voksende bestand af den invasiv mårhund. 

Her er det afgørende for effektiv regulering af bestanden, at jægerne bliver orienteret i samme øjeblik, der er mårhund på foderpladsen.

Det giver dem mulighed for at effektivisere jagten, da mårhundene ofte ankommer på pladsen på samme tidspunkt aften efter aften.  

Flere har dog af hensyn til usikkert budget afholdt sig fra at investere i en MMS løsning, som altid holder jægeren opdateret med nyheder fra kameraret. 

Men særlig omkostningstungt behøver en online-løsning ikke at være og den danske hjemmeside Greentel.dk tilbyder simkort til vildtkamera uden binding til blot 50,- kroner pr.måned for tilsendelse af op til 5.000 MMS beskeder pr. måned. 

Dermed kan man for et forholdsvist lille budget afprøve MMS-systemet og afgøre om det er en løsning, som man ønsker at arbejde videre med. 


” Med et Greentel simkort i dit vildtkamera, modtager du billeder på din mobil eller mail, når der sker en bevægelse foran dit vildtkamera. Så er du altid live opdateret med, hvad der sker, der hvor dit vildtkamera er sat op,

 

Simkortet er uden pinkode og ved levering allerede aktiveret og klar til brug. Dermed er det meget hurtigt og nemt at komme igang med transmissonerne direkte fra det opstillede kamera.  

På hjemmesiden Greentel.dk kan man læse, at man altid kan skifte til evt. større abonnement, hvis forbruget ændrer sig og man ikke kan klare  sig med de 5.000 MMS-beskeder i lav opløsning, som er inkluderet i læsningen til kr. 50,- pr. måned. 

Simkortet virker på både 2G, 3G og 4G netværket og i man  modtager besked på e-mail, når 80% og 100% af pakken er brugt.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 178)

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »