Hvor skarp er du, når det drejer sig om at genkende vildtet på detaljerne? Hvilken art ser du på billedet – send din vurdering til kendditvildt@netnatur.dk og vind en Jagtbog fra Netnatur.dks webshop

Af Redaktionen (UPDATE NEDERST I ARTIKEL)

Mange genkender vildtarterne ud fra en helhedsbetragtning af det hele dyr – måske hjulpet på vej af hvor det observeres, hvordan det bevæger sig og hvad man tidligere har observeret i samme område.

Jagtbogen 768x1024

Bland de tilsendte svar trækkes der lod om Jagtbogen KRONHJOTEN fra Michael Sands Forlag

Alt dette kan understøtte iagttagelsen, hvis men er i tvivl om hvad det er, som man så i et glimt eller på lang afstand etc.

Men hvor skarp er du, når det drejer sig om at genkende vildtet alene udfra detaljer, hvor det ikke er muligt at se det hele dyr?

Har du et bud på hvilken vildtart der vises herunder, kan svaret sendes til adressen kendditvildt@netnatur.dk 

Blandt de tilsendte svar trækkes lod om en Jagtbog fra Michael Sands Forlag

Der er tale om en serie, og deltagerne vil via sites nyhedsbrev blive orienteret om nye konkurrencer, ligesom man herigennem kan se hvem der vinder de populære jagtbøger

Konkurrence er afsluttet, se link herunder, eller hold øje med Netnatur.dk eller Netnatur Facebook, hvor der løbende kan ses nye konkurrencer om jagt, vildt, hunde, skydning og vildtkendskab etc.

https://www.netnatur.dk/skarp-paa-vildtet-2/

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »