PRODUKTNYT: Justerbare støtteben og et polstret sæde, der kan drejes 360 grader, kan gøre råvildtobservationerne fra skydetårnet endnu mere behagelige

Af Redaktionen

Udviklingen indenfor skydetårne vil ingen ende tage. Men endnu er der ingen – redaktionen bekendt – der er kommet med en løsning på opsætning af skydetårne i kuperet terræn – helt uden brug af skovl eller spade. Et skydetårn skal stå på et jævnt underlag og uden planering af underlaget giver resultatet sig selv, når man kravler til vejrs. Jo højere tårnet er, jo mere mærkes selv små ujævnheder.

Derfor må jægeren normalvis i gang med udjævningen inden opsætningen af et trebenet skydetårn kan begynde. Indsatsen er til at overskue. Men da skydetårne udmærker sig ved at være flytbare, er det en fordel at kunne flytte tårnet uden brug af redskaber. Især hvis man under jagt opdager, at tårnet står forkert i forhold til bevægelserne i terrænet.

Da er det ønskeværdigt, at man uden brug af redskaber kan flytte tårnet så det står bedre næste gang man er i området. Men hvem har skovl eller spade med på jagt?

I kuperet terræn kan det således være vanskeligt at flytte de trebenede skydetårne uden først at jævne underlaget. Men det er der nu råd for. Et skydetårn med justerbare ben har nemlig set dagens lys.

Med sine tre teleskopagtige ben kan tårnet sættes på ujævnt underlag, og fra den drejelige stol i godt fire meters højde kan man desuden overskue terrænet 360 grader rundt. Sæde og ryg er isoleret med en pude, og skydebøjlen er monteret på armlænet.

Skydetårnet koster kr. 2.699,- og Seeland, som markedsfører produktet, lover rustbeskyttelse i topklasse.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »