SCI advarer i en skrivelse om snyd med trofæopmålinger blandt enkelte af foreningens tilknyttede trofæopmålere …

Af Redaktionen 2. november 2012

“Lad ikke egoet stå i vejen for din moral”

Det siger Herb Atkinson, SCI i en skrivelse til alle SCI’s opmålere. Baggrunden for den udsendte skrivelse er, at der er observeret snyd med trofæopmålinger udført at foreningens tilknyttede opmålere.

Der er kun tale om nogle ganske få opmålere, der har ladet sig friste til at omgås reglerne.

Alligevel tager SCI overtrædelserne så alvorlig, at de nu skriver ud til opmålerne for at gøre dem opmærksomme på, at der er brodne kar i staben af opmålere.

Det er især “overopmåling”, som “The Record Book Department” har registreret og som nu får dem til at reagere.

Men udover at nogle af opmålerne har været ” alt for flinke” er der også observeret eksempler på, at opmålingsskemaer er fremsendt i underskrevet tilstand til jægere, der ønsker et trofæ opmålt. Herefter var det op til jægeren selv at opmåle og indskrive egne data. En “tillidserklæring” mellem jæger og opmåler som SCI naturligvis ikke kan tolerere.

– Såfremt en opmåler bliver taget i at indsende åbenlyse fejlagtige oplysninger vil han eller hun miste sin autorisation på ubestemt tid, understreges det i skrivelsen, der ligeledes hævder, at en opmåler i ekstreme overtrædelse af opmålingsreglerne kan risikere at miste sit medlemskab af SCI.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 127)

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »