Søren Gade (V) mener ikke, der skal indføres et nyt indberetningssystem, som blot skal give arbejde til Jægerforbundets ansatte etc. Et synspunkt der modtog stor applaus under den åbne hjortevildthøring d. 24. august 2016

Af Redaktionen Foto: Folketinget, Brogaard

Efter at Thomas Danielsen, Venstre havde ledt sine indlægsholdere igennem den åbne hjortevildthøring d. 24. august 2016 sluttede han dagen af med at vise, hvad øvrige politikere i folketinget mente om det indstillede forslag fra Vildtforvaltningsrådet.

– Alle partier har fået mulighed for at deltage, lød det fra initiativtager til høringen, som  også fungererede som ordstyrer under den fire time lange seance. Et tilbud som Maria Gjerding, (EL),  Trine Torp, (SF) og Søren Gade, (V) havde valgt at tage imod

Svar fra politikere

Politikerne var blevet bedt om at svare på nogle spørgsmål, som havde direkte afsæt i det forslag, som Vildtforvaltningsrådets havde indstillet.

Spørgsmål og svar kan ses i linket nederst på siden.

Hvor Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti går ind for at følge den indstilling, som Vildtforvaltningsrådet har indsendt, er Venstrepolitikeren og jægeren Søren Gade af en lidt anden holdning.

I det videoklip, der blev vist for de fremmødte (se herunder), kan man se, at han ikke overraskende er på linje med Miljø- og Fødevareministeren Esben Lunde Larsen. Også Søren Gade argumenterer for, at jagt skal kunne drives ubureaukratisk. Også når det gælder jagt på kronvildt.

Søren Gade går derfor ikke ind for en udvidet indberetningspligt, men fastholder, at indberetning bør være frivillig.

Han understreger, at der ikke skal opfindes et nyt bureaukratisk system for at fx at give mere arbejde til de ansatte i Danmarks Jægerforbund etc.

Se hele filmen, vist under hjortehøringen d. 24. august, herunder:

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »