Det uprovokerede angreb på en sovende teenager har rystet lokalsamfundet tæt ved Denver. Den unge teenager, der nu er udskrevet fra hospitalet, tager dog angrebet med sindsro. Se video

Sortbjørnen, som d. 9. juli greb en sovende teeenager om hovedet, mens han sov i et telt, har rystet lokalsamfundet omkring Boulder County ikke langt fra Denver i Colorado.

Angrebet er nemlig ikke normal sortbjørne-adfærd og i reglen er der ikke nævneværdige problemer med sameksistensen med sortbjørne. Som jægere, fiskere eller naturbruger i almindelighed skal man blot tage sin forbehold og udviser respekt – især over for hunner med unger – og dertil undgår at gemme føde i de områder, hvor der camperes.

I set seneste angreb var der dog ikke føde involveret og derfor har angrebet chokeret lokalbefolkningen lyder det fra tv stationen KMGH, som har talt med den 19 årige, der dog tager sit sammenstød med bjørnen med sindsro.

Se her interview med den 19-årige, der ligeledes viser de skader, som han påtog sig i kampen med bjørnen, der trak ham ud af teltet.

SE VIDEOINDSLAG HER

Myndighederne har indledt jagten på bjørnen, da man ikke tolererer den slags problembjørne i området.

LÆS MERE: Sortbjørn angriber sovende campist

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »