Oplev en el-hybrid som ingen andre” lyder budskabet fra Subaru, der holder åbent hus og premiere på den nye Subaru Forrester e-boxer

Af Subaru

Oplev en el-hybrid som ingen andre: 
Kom til åbent hus den 4./5. og 11./12. januar

Velkommen hos din lokale Subaru-forhandler, hvor vi starter året med en stærk nyhed: Den nye Subaru Forester e-Boxer, som for første gang kombinerer Subarus permanente firehjulstræk og boxermotor med en elmotor, der giver et ekstra kraftoverskud.

FIND FORHANDLER

Mere af alt det, der gør en Forester unik

Subaru Forester e-Boxer har en elmotor placeret ved gearkassen, så bilens balance og terrænegenskaber ikke bliver påvirket negativt. Under kørslen bliver elmotoren ladet op, så den er klar til at øge bilens acceleration og reducere brændstofforbruget. Og takket være den unikke konstruktion, kan den nye Forester trække helt op til 1.870 kg

Sikkerhed til topkarakter hos Euro NCAP

Subaru Forester e-Boxer har det prisvindende EyeSight-assistentsystem som standard og kommer lige fra Euro NCAP-crashtest med 5 stjerner og højeste karakter nogensinde for bl.a. børnesikkerhed. Det er 8. gang på stribe, at en Subaru får den højest mulige karakter hos Euro NCAP.

Prøv Subaru Forester e-Boxer til åbent hus

Vi håber på snedriver, glat føre og masser af udfordringer på vejene, så du kan teste den overlegne sikkerhed og det eminente vejgreb, der er standard for enhver Subaru.

Kom og test den nye Forester e-Boxer til åbent hus den 4./5. og 11./12. januar. Priserne starter fra 459.900 kr.

FIND FORHANDLER

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »