Den nye Subaru e-Boxer får topkarakter og 5 stjerner i Euro NCAP og i følge pressemeddelelse opnår den dermed den højeste score for barnesikkerhed i sin klasse

Af Subaru

Det er ottende gang i træk, at en Subaru belønnes med fem stjerner i den europæiske sikkerhedstest.

Så sent som i fjor opnåede såvel Subaru XV som Subaru Impreza fem Euro NCAP stjerner og de blev samtidig vurderet som de sikreste biler i deres respektive klasser.

Subarus målsætning er, at ingen skal miste livet eller udsættes for alvorlige kvæstelser i eller på grund af en Subaru. Visionen gælder ikke alene fører og passagerer, men også fodgængere, cyklister og andre bløde trafikanter.

Foruden den højeste vurdering efter alle kriterier, fik Subaru Forester også klassens højeste karakter nogensinde for barnesikkerhed (91 %) og 97 procent for voksenbeskyttelse. Systemet til automatisk deaktivering af passagerens airbag blev også belønnet.

En af årsagerne til det høje sikkerhedsniveau er Subarus nyudviklede og vridningsstabile SGP platform, men førerassistentsystemet EyeSight har mindst ligeså stor betydning for at sikkerhedsvisionen skal kunne nås.

Da Subarus nødbremsesystem for nylig blev testet i forbindelse med Car of the Year forberedelserne var Forester e-Boxer endda den bil, som helt uden førerens medvirken var i stand til at bremse helt op fra en hastighed på 85 km/t.

– Den nye Forester giver dig næste niveau af komfort, sikkerhed og alsidighed samt et nyt design udvendigt og indvendigt. Det oplyser Subaru på den egen, danske hjemmesideSUBARU.dk

Efter nu også at opnået udmærkelse i Euro NCAP har den nye Forester scoret højeste karakter i alle sikkerhedstests rundt om i verden. I såvel den japanske NCAP som amerikanske crashtests har modellen fået højeste karakter, i USA er den blevet udnævnt til Top Safety Pick og i Japan har den opnået den højeste anerkendelse i form af tildelingen af Grand Prix Award.

SUBARU Nordic AB har aktiviteter i Danmark herunder Færøerne og Grønland, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen. I 2005 lå det samlede salg for de seks lande på under 1.000 biler, men et målrettet arbejde har givet en fremgang på mere end 800 procent, idet 2019 bliver nyt rekordår for Subaru Nordic med et samlet salg på mere end 8.000 enheder.

SUBARU har i vores nabolande, Tyskland og Sverige, de mest tilfredse bilejere ifølge de største forbrugerundersøgelser.

KLIK herunder og se flere artikler kategoriseret som udstyr

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »