Subaru holder bedste gensalgsværdi i deres klasse

Da ALG (Automotive Lease Guide) offenliggjorde årets resultat efter sammenligning og evaluering af data for bilers brugtvognsværdi, stod fem Subaru modeller som vindere i deres respektive klasser

Af Subaru

Outback vandt “Midsize Utility”, WRX hjemtog sejren for “Sports Car, Impreza triumferede i “Compact”, XV løb med title “Subcompact Utility” og Forester har den højeste brugtvognsværdi i klassen” Compact Utility “.

Subaru har med dette års udmærkelser, nu i alt 37 trofæer fra ALG, med årets priser og anses Subaru for at være det bedste varemærke efter tre år. Subaru har også vundet titlen som bedste varemærke (Brand Residual Value Award) syv gange siden 2010.

ALG er den analytiske division under TrueCar inc. ALG har indsamlet data for alle modeller på markedet i over 50 år og udpeger derefter biler, der forventes at have den laveste procentvise afskrivning i deres respektive klasser. Residual Value Award er årligt tildelt siden 2010.

Selv sammenlignelige nordiske undersøgelser tyder på, at Subaru holder en af branchens allerbedste brugtvognsværdier.

” Fordi afskrivningen er den største enkeltpost blandt bilomkostninger, gør det Subaru til et økonomisk forsvarligt bil valg, hvilket naturligvis bidrager til at Subaru i Sverige gentagende gange er kåret til at have Sveriges mest tilfredse bilsejere,”

siger John Hurtig, brandchef for Subaru i Norden.

Subaru har altid været med forrest, når det handler om udviklingen af miljøvenlige køretøjer og nye teknologier. Denne profil bliver nu endnu tydeligere i Norden med verdens første Boxerdiesel med Lineartronic (Automatgearkasse).

Subaru er kendt som verdens største producent af Boxer-motorer, som har ligget i alle modeller siden 1958, hvor den første Subaru 360 kørte af samlebåndet. Det symmetriske firehjulstræk, som for mange er synonymt med SUBARU, blev introduceret i 1972, modellen Subaru Outback fejrede sit 20-års jubilæum i 2015. Tilmed kunne Subaru i 2016 fejre 50 års-jubilæum for produktion af Boxer-motorer, og i 2018 fejere vi 60 år som bilfabrik.

Subaru er verdensførende på produktion af firehjulstrukne biler, med en margen på hele 25% ned til Audi og 50% til Landrover, på de næste pladser.

Subaru produceres af Subaru Corporation. Subaru Corporation står 100 % for fremstillingen af biler. Fuji Heavy Industries er aktive inden for en række forskellige industrier, der – præcis som bilindustrien – fortsætter med at udvikle mere miljøvenlige alternativer. Andre eksempler på industrier, som FHI er virksomme indenfor er: vindkraft, flyindustrien og batteri-teknologi.

Subaru har et erklæret mål om at bygge de mest sikre biler, og kan som eneste mærke prale af at have alle deres modeller med, i den Amerikanske sikkerhed organisation IIHS´s Top Safty Pick + opgørelse.
Den nye Subaru XV og søster modellen Impreza, er i Euro Ncap kåret til den højst præmieret, og dermed sikreste bil i klassen Small Family car i 2017

Subaru Corporation har fabrikker i Gunma, Japan og Lafayette, USA. I 2017 producerede Subaru i alt 1.033.000 biler af modellerne: Impreza, Legacy, Outback, Forester, STI, XV, BRZ og Levorg

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »