Ny buk indtager førstepladsen over store bukke nedlagt på Bornholm. Bukken er tildelt så mange CIC point, at den rent faktisk overskygger tidligere Danmarksrekorder

Af Redaktionen

Bornholm har fået oprette sin helt egen TOP 10 over store bukke nedlagt gennem tiden på den danske klippe- og solskinsø.

D. 15. juni 2022 er der optaget en buk, der går helt til tops på listen. Selv blandt listen over alle tiders store bukke nedlagt gennem tiden indtager den en høj placering.

Faktisk blev der først i 1994 nedlagt en dansk bukke større end den som netop er optaget. Denne blev skudt af Peter Zobel på Taasinge.

KLIK og se tidligere DANMARKSREKORDER

Den store buk fra Bornholm er nedlagte af Hasse Hallberg den 11. juni 2012 og placeringen på alletiders Bornholm ses i linket herunder, som også er opdateret med to andre store bukke Bornholm. Faktisk bukke nedlagt af jægere i samme jagtklub, hvilket i sig selv kan give stof til eftertanke, selv om de jagter forskellige steder.

Den opdaterede bornholmerliste ses i TOP 10 magasinet herunder …

Opmålingsskema fra bukkeopsatser eller andre europæiske jagttrofæer, som ønskes optaget på Top 10, kan fremsendes til info@netnatur.dk 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »