Erik Eckhardt og hans jagtselskab blev forleden overfaldet i forbindelse med deres svinejagt i Tunesien.

Stemningen er anspændt i Tunesiens hovedstad, Tunis. Hæren har kørt kampvogne på gaderne, og indbyggerne har bevæbnet sig med køller, skovle og køkkenknive og har dannet deres egne vagtværn. Det gik ud over et svensk jagtselskab da de i går vendte tilbage til hovedstaden efter en vildsvinejagt på landet.

En menneskehob i storbyen antog dem for at være enten en selvbestaltet militær gruppe eller terrorister og sprang på dem. De 13 jægere i selskabet var i Tunesien for at jage vildsvin. Rejsen var arrangeret af Svenska Jaktresor, som ejes af Erik Eckhardt. De blev pludseligt stoppet og overfaldet i Tunis af menneskemængden.

Det lokale politi blev tilkaldt og antog dem ligeledes for farlige og gav dem endnu flere bank, hvorefter militæret blev hidkaldt og reddede dem. Politiet har efterfølgende givet jægerne en undskyldning. Eckhardt var blandt de 4 jægere der undgik at blive overfaldet. De øvrige blev overdænget med slag og spark og er ømme over hele kroppen, en enkelt har mistet sine briller, men ellers er alt okay. 3 af jægerne blev taget med på politistationen men ventes løsladt snarest. Eckhardt har nu besluttet at indstille jagterne i Tunesien.

Se svenskerne i gulvet på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8419408.ab Jagt på vildsvin i Tunesien har i nogle år været populært på grund af den talrige forekomst af svin og især størrelsen på de keilere der nedlægges. På grund af lovgivningen er det forbudt at indføre riflede våben, hvorfor jagterne foregår med haglgevær og slugs.

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »