Efter flere år med med svag nedgang i medlemstallet, er bunden nået for Svenska Jägareförbundet, der atter øger i antal. Især en gruppe jægere kan se nytteværdien at det svenske jægereforbund

Af Redaktionen

Det svenske jægerforbund har øeget sin medlemstal med 624 medlemmar, når september måned sammenlignes med medlemstallet i september mned 2017. Det skiver Svensk Jakt.

Det er især kvinderne, der tegner sig for den positive udvikling. Her blev der registreret en fremgang på ikke færre end 486.

På ungdomssiden er udviklingen modsat. Her blev der konstateret et mindre tab i forhold til året før.

Svenska Jägareförbundet har de seneste år været ramt af nedgang, som også har kendetegnet en række danske interesse-organisationer. Men i lighed med f.eks. Danmarks Naturfredningsforening, der jfr. årsrapport i dag har flere medlemmer end de havde for et par år siden, oplever også det svenske jægerforbund nu en mindre vækst i medlemstallet.

Jägareförbundets medlemschef Oscar von Stockenström er dog meget tilfreds med tendensen og tolker fremgangen som et udtryk for, at jægerne kan se nytteværdien af et jægerforbund, som arbejder for den svenske jagt.

Svenska Jägareförbundet blev stiftet i 1830 og har i dag cirka 154.000 medlemmar.

KLIK og læs også: Antallet af jægere falder i Sverige

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »