Siden årsskiftet er der er oprettet 7.000 nye modtagere af Sveriges Jägareförbunds medlemsblad og også antallet af medlemmer fortsætter med at vokse

Af Redaktionen

Sveriges Jägareförbunds medlemsblad Svensk Jakt øges fortsat i antal og det største oplag i de sidste syv år er nu på trapperne!

Det skriver Svensk Jakt, der oplyser, at medlemsbladet Svensk Jakts april udgave ikke er set større siden 2013.

– Alene siden årsskiftet er der næsten kommet 7.000 nye abonnenter til forbundets medlemsblad, lyder det fra Svensk Jakt’s chefredaktør Martin Källberg, som forklarer fremgangen med en igangværende opgraderingskampagne, hvor eksisterende medlemmer kan vælge bladet til på favorable vilkår samt en skarp og kritisk journalistik.

– Rigtig journalistik gør en forskel, har det lydt igen og igen – bl.a. i de nyhedsbreve, der udgår fra Sveriges Jägareförbund, der ikke har berøringsangst overfor hverken myndigheder eller stærke interesseorganisationer. 

I det sidste år har Svensk Jakt således afsløret en række kritisable forhold indenfor den svenske jagt- og vildtadministration.

Bl.a. har de påpeget, at en stor erhvervsorganisation puslede med forslag om at skyde elge ned fra helikopter for dermed at reducer bestanden og beskytte skovene mod bidskader.

Men også når det gælder en række andre kontroversielle emner – som f.eks. antallet af ulve i Skandinavien – har Svensk Jakt markeret sig med en meget tydelig stemme i debatten. Og i følge chefredaktøren er der ikke tvivl om at den kritiske og troværdige redaktinelle linje er årsag til, at flere og flere jægere melder sig sig ind i forbundet. 

I alt udsendes der i april 2020 ikke færre end 125.000 udgaver af Svensk Jakt til medlemmerne af Sveriges Jägareförbund og meget tyder på, at denne udvikling vil fortsætte. 

– Jo flere der bliver medlem af forbundet, jo flere vælger at modtage medlemsbladet Svensk Jakt, lyder det fra SvenskJakt.se, der nævner, at de naturligvis finder udviklingen meget inspirerende.   

Ifølge forbundets medlemsside er antallet af medlemmer i det seneste år øget med 2.000 til 151.662 personer. 

 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »