Skal skydetårne i Danmark nu også tillades med døre og vinduer, så bliver der måske også indført en obligatorisk skiltning på tårnet

Af Netnatur Rokoko-redaktion

Analyseinstituttet Toluna har lavet en undersøgelse, hvori man kan fastslå, at skydetårne befinder sig på en flot niende-plads, når det drejer sig om foretrukne steder for en “Quickie” blandt trængende tyskere.

Dansk Sidespringsforening har nu sat sig selv i spidsen for at få indført lovkrav om både døre og vinduer i de danske skydetårne. Formanden for foreningen udtaler til Rokoko-redaktionen:

De danske skydetårne er jo uden nogen som helst form for komfort, og det kan jo ikke passe, at blot fordi folk er trængende, at de så skal blive gennemblødt af regn.

Foreningen har tillige udtrykt ønske om, at alle tårne forsynes med et vendbart skilt med påskriften “Optaget”.

– Det kan jo ikke passe, at jægerne skal have eneret på at knalde i disse tårne,

slutter formanden interviewet.

Friluftsrådet er tilsyneladende helt med på ideen, og der arbejdes lige nu ihærdigt på at etablere en ordning, så jægerne kan søge om tilskud til ombygningerne.

Fra politisk hold forlyder det fra Venstres folketingsgruppe, at hvis man ellers blot vil gemme bilagene, så kan man få håndværkerfradrag for de udførte modifikationer. Miljøministeren vil tillige undersøge, om Naturstyrelsen kunne forestå etablering af stier ud til de tårne, som ligger tæt på offentlige veje.


Netnaturs Rokoko-redaktion gør opmærksom på, at enhver sammenligning med autentiske personer og navne er helt tilfældige og i øvrigt er redaktionen blottet for enhver form for jordforbindelse.

BOG-ANNONCE NETNATURSHOP

FARSDAGS-GAVE

VERDEN RUNDT – som jæger, lystfisker og far 

Del gerne artiklen hvor du ønsker...
Translate »